top of page

Sailing-Serbia traži saradnike

Budući da je sailing-serbia.com informativni web servis posvećen promociji jedrenja u zemlji, ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane koji misle da mogu da unaprede ovaj servis svojim angažovanjem da nam se obrate.


Obzirom da prati i podržava aktivnosti saveza, klubova, timova, organizacija, kompanija kao i pojedinaca koji predstavljaju jedrenje sa ovih prostora, otvoreni smo za saradnju bez obzira na uzrast, klupsku pripadnost i iskustvo u jedrenju. Dobrodošli ste u naš tim ako smatrate da svojim veštinama možete da doprinesete gore navedenim ciljevima. Takođe, molimo sertifikovane klubove i škole, institucije, proizvođače, prodavce, charter kompanije kao i pojedince, da nas obaveštavaju o aktivnostima koje bi mogle biti od značaja za razvoj jedrenja u zemlji.


Pošto je sekundarni zadatak servisa da razvija balans među polovima u jedrenju, osećaj za odgovorno ponašanje prema okolini i društvu i očuvanje biodiverziteta, obzirom da je jedrenje kao timska aktivnost na vodi u svakom smislu neodvojivo od prirode i društva, poziv na saradnju upućujemo socijalno i ekološki aktivnim pojedincima i organizacijama.


Nadamo se uspešnoj saradnji i dobrom vetru!


SS tim


Related Posts

See All
bottom of page