top of page

Najava - VI Savski Kup


Avgust u Beogradu i ovaj put će ulepšati sada već dobro poznata regata Savski Kup. Po šesti put će se jedriličari okupiti kod Jedriličarskog kluba "Sava" gde će se tokom planiranih dva dana takmičenja učesnici boriti za ovaj važan trofej u našem sportu. Tim povodom nam se ispred kluba organizatora obratio Johny Ranković.


Dragi jedriličari i ljubitelji jedrenja,


Jedriličarski klub "Sava" vas poziva na tradicionalni VI Savski Kup za vikend 14. i 15. avgusta sa startom u 12h na četvrtom kilometru rečnog toka Save.


Takmičarski duh i prijateljska atmosfera su ono što odlikuje Savski Kup još od 2015. Posade klasa Micro i Krstaša imaće priliku da se takmiče u jednom od najstarijih i najprestižnijih sportova i da uživaju u druženju uz obavezno poštovanje svih epidemioloških mera i smernica.


Uz fantastično regatno iskustvo, cilj Savskog kupa, kao i samog kluba, je da mladim generacijama promoviše jedrenje kao izuzetno uzbudljiv, ali i održiv sport koji pruža bezbroj mogućnosti za upoznavanje novih ljudi, mesta, običaja i konstantan razvoj veština pritom ne trošeći nijedan prirodni resurs i pružajući istovremeno adrenalin, uzbuđenje i osećaj opuštenosti, mira i apsolutne harmonije sa okolinom!


Prijavite se za regatu na mail jksava011@gmail.com ili na Facebook stranici kluba i neka se vaša jedra okrenu ka Jedriličarskom klubu “Sava” 14. i 15. Avgusta!


Čekamo vas!Related Posts

See All

Comments


bottom of page