top of page

Cocina regata

U životu postoje događaji koji se teško zaboravljaju. Taj lični foto album koji nosimo u svojoj glavi i popunjavamo isključivo najupečatljivijim slikama iz prošlosti često sa osmehom otvorimo, da li u društvu ili sami. Snažne i spontane emocije su to što ove događaje postavlja na to mesto a svakako jedan od takvih je i Cocina regata.


slika preuzeta sa sajta Akademskog jedriličarskog kluba Beograd


Ovo takmičenje koje tradicionalno otvara sezonu za klasu Optimist i Laser 4.7 je većini najmlađih jedriličara prva prilika u životu da izađu na startnu liniju. Prva gužva na vodi, prva vika i dreka, prvi dueli, uspesi ili razočarenja a na kraju svakako smeh, igra i druženje, razlozi su zbog čega se sećanje na ovaj događaj večno pamti.

Ovo takmičenje već dugi niz godina sa uspehom organizuje Akademski jedriličarski klub Beograd i nosi ime po nekadašnjem predsedniku kluba i ličnosti koja je mnogo doprinela razvitku sporta u Srbiji. Lociran u mirnim vodama bežanijskog zimovnika, mladim učesnicima pruža bezbedne uslove za početak takmičarske karijere, a radoznalim mališanima u pratnji roditelja na pravi način prezentuje ovu aktivnost.

Pred sam početak ovogodišnje Cocine regate zakazane za 10. i 11. april, uživajte u slikama iz prethodnih godina.


galerija preuzeta sa sajta Akademskog jedriličarskog kluba Beograd


Related Posts

See All
bottom of page